MUC-off održavanje bicikla

Kako očistiti bicikl u par lakih koraka

U Muc-Offu volimo pojednostaviti stvari, zbog čega smo razvili naš postupak u tri koraka za cjelovitu njegu i održavanje bicikala – Clean, Protect, Lube. Zbog toga je stvarno lako znati kakav komplet trebate održavati kako bi vaš bicikl bio dobro njegovan.

Kamen temeljac bilo kojeg pristojnog kompleta za čišćenje je moćno, višenamjensko sredstvo za čišćenje za bicikle, poput našeg ružičastog Nano Tech sredstva za čišćenje bicikala. Ovo želite spojiti s uređajem za čišćenje ili odmašćivanjem koji je specifičan za pogon. I pobrinite se da je sve biorazgradivo – svi želimo čuvati okoliš!

Jednom kada je vaš bicikl čist i suh, poželjet ćete ga zaštititi sljedeći put kad krenete stazom. Kaput našeg Bike Protecta ili MO-94 otežava lepljenje prljavštine na okvir u budućnosti, a osim toga ostavlja prekrasan sjaj.

Konačno, trebate lubrikant. Uvjeti u kojima se vozite odredit će koji vam je potreban. Ako se vozite po vlažnom vremenu, pogledajte našu C3 keramičku vlažnu podmazivu koja ima vodonepropusne kvalitete. Ako vam je suho i prašnjavo više, ne možete pogriješiti s našim C3 keramičkim suhim mazivom.